« Zelfliefde»

Gepubliceerd op 23-02-2022

Wanneer je verlangt naar een goede relatie dan mag je eerst de relatie met jezelf verstevigen. Wanneer jij niet van jezelf houdt, dan trek je personen aan die niet genoeg van zichzelf en van jou houden. Dezelfde frequenties trekken elkaar aan. Wanneer jij meer zelfliefde voelt en beter voor jezelf zorgt, dan stijgt je energetische trilling. Hierdoor trek jij mensen aan die daarop matchen.

Dus zoek niet buiten jezelf wat je eerst aan jezelf mag geven. Alles valt of staat met zelfliefde. Dus hou van jezelf, geef je grenzen aan, neem je ruimte in en geef duidelijk aan waar jij behoefte aan hebt, Dan ga je in het dagelijkse leven eerst wat weerstand ervaren doordat mensen moeten wennen aan je nieuwe gedrag. Maar dan is het belangrijk om door te zetten. Door jezelf anders in de wereld te zetten, trek jij mensen aan die daarmee resoneren.

Vanuit zelfliefde en een goede zelfzorg stijgt je energetische trilling en hierdoor kun jij datgene aantrekken waar je naar verlangt, wat eveneens hoog vibreert.

Liefs, Trea 

blij-01645600939.jpg