« Durf jij in je spiegel te kijken ?»

Gepubliceerd op 07-04-2021

Om te kunnen groeien in je ontwikkeling, is het belangrijk dat jij in je eigen spiegel kijkt. Dat je eerlijk bent naar jezelf. Dat jij gaat voelen welke emoties er spelen bij jou. Wanneer er dingen niet lekker lopen in je leven, dan kun je een gevoel van onvrede voelen. Een gevoel van frustratie of boosheid. Verdriet is ook een emotie die je kunt voelen. Wanneer je wil dat deze gevoelens veranderen dan zul jij zelf veranderingen moeten aanbrengen in je gedrag of in je leven. Wanneer je dat niet doet, dan weet je één ding zeker. Er gaat niets veranderen. Jij moet zelf echt die eerste stap zetten. En die eerste stap zet je dikwijls wanneer iets echt pijn doet of niet meer prettig voelt.

Heb je genoeg van je uitstelgedrag en wil je nu echt een gelukkiger leven gaan leven. Wil je meer vrijheid en zelfvertrouwen ervaren ? Wil jij ontdekken wat jou belemmert om jouw verlangens te realiseren ?  Een verlangen hoeft niet per se iets heel groots te zijn, zoals emigreren naar het buitenland maar kan ook klein zijn. Je verlangt naar werk waar jij energie van krijgt en waarin je je kunt ontwikkelen. Je kunt verlangen naar een liefdevolle partner waarbij jij helemaal jezelf mag zijn. Een ander verlangen kan zijn een vriendenkring opbouwen met gelijkgestemden. Je kunt verlangen naar meer zelfvertrouwen zodat jij keuzes durft te maken die jou ondersteunen in je geluk. Een ander verlangen kan zijn dat je beter voor jezelf wil zorgen (afvallen, gezondere leefgewoontes of beter zorgen voor jezelf door ander gedrag (jezelf voorop zetten zonder egoistisch te zijn, grenzen aangeven, jezelf niet kleiner maken dan je bent etc)

Wanneer een of meerdere van deze verlangens nog niet gerealiseerd zijn, dan is het belangrijk om te ontdekken hoe dat dit komt. Dikwijls zitten hier belemmerende gedachten of gedragspatronen onder. In een coachingstraject gaan we op zoek naar jouw belemmerde gedachten en patronen. Daarna gaan we kijken hoe je deze stapje voor stapje kunt omvormen naar ondersteunende gedachten zodat jij jouw wensen en verlangens kunt gaan realiseren. Dit is een mooi proces waarin jij jezelf opnieuw ontdekt.

Elke verandering begint met een eerste stap. Ga je graag met mij de natuur in om gecoacht te worden dan is een gratis intakegesprek een begin. Voor de maand april en mei heb ik nog enkele plekjes vrij. Je kunt het contactformulier op de website invullen of je mag me bellen of appen op 06-28345094.

Liefs,

Trea

Social-Media-spiegel-van-voren-in-de-spiegel-kijken-1617810666.jpg