« Iedere zaterdag en zondag yoga en pilates

Gepubliceerd op 27-07-2020

Joepie,

Na weken hard werken werken is het bijna zover....  Mijn praktijkruimte waarin ik mensen begeleid naar meer balans, kracht en zelfvertrouwen is klaar.  Hier ga ik je begeleiden om weer verbinding te maken met je hart. Om weer te gaan voelen.  In deze westerse maatschappij leven we veelal vanuit onze mind, vanuit ons hoofd. Terwijl ons lichaam met ons hart erin ons heel duidelijk vertelt hoe het ervoor staat. Maar zijn we ook bereid om hierna te luisteren ? Of negeren we alle signalen van ons lichaam en luisteren we niet naar ons hart ? In mijn praktijkruimte geef ik Yoga- en Pilateslessen waarin je weer gaat voelen. Voelen wat jou lichaam jou te zeggen heeft. Voel je allerlei pijntjes, stijfheid of soeplesse ? 

Een andere passie is om jou te begeleiden in je groei en ontwikkeling. 

Hier verlang ik al zo lang naar. Ruim 25 jaren beoefen ik al yoga en pilates. En mag ik met jullie delen wat de voordelen zijn van het beoefenen van yoga en pilates. Beide bewegingsvormen zorgen voor een sterk, soepel en strak lichaam. Doordat je je lichaam rekt en strekt is de doorbloeding goed en kan de energie in je lichaam goed doorstromen. Yoga zorgt voor een leeg hoofd en voor ontspanning. Ervaar je in het dagelijkse leven veel stress, dan kun je dit middels yoga zeker reduceren.

De meeste mensen ervaren een gevoel van innerlijke rust na een yogales. Op een ontspannen manier werk je aan je lichaam en geest. Door de houdingen die we doen kunnen eventuele blokkades in je lichaam oplossen zodat je je energieker en vitaler voelt. Ook kunnen kleine lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. 

Bij lekker weer vind de les plaats bij kasteel Leliënhuyze. 

Bij minder goed weer in mijn nieuwe ruimte aan de Hambakenwetering nr 18.

Wil jij graag een keer gratis meedoen? 

Dan kun je me WhatsAppen of bellen op 06-28345094. 

Bij slecht weer is het aantal plaatsen beperkt in verband met de 1,5 meter afstand. 

Sportieve en groet, 

yoga-01596353604.jpg
foto-Leliehuyze-yoglessen-1596355142.jpg