« Voelen en keuzes durven maken »

Gepubliceerd op 08-01-2020

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken onderweg... Misschien ben je het nieuwe jaar gestart met voornemens die je graag zou willen verwezenlijken. Dit voornemen kan op diverse vlakken van je leven spelen bv werkgerelateerd: werk willen doen waar je echt gelukkig van wordt. Of op relationeel gebied. Je zou graag een partner willen hebben maar  hebt ook angst om een (diepgaande) verbinding aan te gaan. Op levensstijl gebied kan het betekenen dat je bepaalde gezonde gewoontes wilt gaan integreren in je levensstijl. Bv gezonder eten, of meer bewegen.  Het kan ook zijn dat je met jezelf hebt afgesproken om meer te gaan voelen.  En ja ook dit kan angstig zijn... Veel mensen blijven constant bezig met allerlei werkzaamheden of hobbies en hebben weinig ruimte om stil te zijn of stil te zitten.  Wanneer je een tijdje niks hoeft of kunt dan ontstaat pas de tijd en ruimte om naar binnen te gaan met je gedachten. Je hebt de ruimte om te voelen. Voel ik met gelukkig met het leven en de keuzes die ik maak of is het hoog tijd om toch wat wijzigingen aan te brengen.

Een voorbeeldje : Je hebt moeite met nee zeggen en doet alle dingen voor iedereen in je omgeving omdat ze dat van je verwachten. Hierdoor is er weinig tijd en ruimte voor jezelf. De energie die je hebt, geef je aan allerlei verplichtingen die je weinig energie geven. Hierdoor kan het zijn dat je te weinig tijd en ruimte hebt om jouw energietankje te vullen. Je vult je energietank wanneer je dingen doet die jou energie geven. Dit kan zijn een afspraak met een vriendin, een stukje wandelen alleen of nee zeggen tegen een afspraak die je meer energie kost dan het oplevert.

Kies jij dit jaar voor jezelf om de keuzes te maken die jou stapje voor stapje leiden naar een gelukkiger en vrijer leven ?  Ik begeleid je heel graag in je proces. Tijdens een gratis intake gesprek kun je kennis maken met me en dan kunnen we kijken of we een klik hebben.

Ik zie je graag,

Liefs Trea

droom-01579790667.jpg