« Zelfacceptatie is vereist om je dromen te kunnen verwezenlijken»

Gepubliceerd op 18-11-2019

Wanneer jij jezelf serieus neemt, en dus ook serieus kijkt naar jouw behoeftes en verlangens dan zet je een mooie stap op weg naar een nieuwe toekomst.  Je durft te erkennen dat je ergens behoefte aan hebt en dat dat facet momenteel nog niet (geheel) vervuld wordt in je leven. Je neemt hiermee jezelf serieus en je neemt dus verantwoordelijkheid over je leven. Je bent bereid om stapjes te gaan zetten om aan een aspect in je leven wat nu niet zo lekker loopt, te gaan werken. Denk aan werken aan je relatie, beter voor jezelf zorgen (beweging of gezonde voeding), werk gaan doen wat je vervulling geeft. Niet alleen werk doen wat goed verdiend, maar wat je ook energie geeft.

Wellicht vind je het wel spannend om nieuwe stappen te gaan zetten, maar spanning en een opwindend gevoel geven je wel het gevoel dat je leeft en dat er iets gebeurd. Dat je weer een stapje aan het zetten bent op weg naar iets nieuws , waar je van droomt.

Door vast te blijven houden aan relaties, werk, ongezonde gewoontes( teveel eten, drinken of te weinig beweging, te weinig nachtrust) of gedachten ( ik ben niet goed genoeg, ik durf het niet, het brengt zoveel onzekerheid) kom je niet verder in je leven. Je beperkt jezelf. Je houd jezelf klein. Dus wil je graag groeien in je persoonlijke ontwikkeling om die stapjes vooruit te kunnen zetten op weg naar een vervuld leven. Ik begeleid je hier graag bij.

Wanneer ik kijk naar mijn eigen verleden dan was angst vaak een grote oorzaak waardoor ik die stappen niet durfde te zetten. Nu ervaar ik nog wel angstgevoelens in mijn leven, maar ik laat ze niet meer aan het roer staan. Mijn verlangens staan voorop en op grond daarvan maak ik keuzes die al dan niet gepaard gaan met angst. Maar door deze angstgevoelens onder ogen te komen en toch spannende stapjes te zetten, kom je steeds dichter bij hetgeen je wenst, verlangt.  Het geeft zoveel energie om vanuit hartverlangens keuzes te maken die bij je passen. Wil jij ook die sprankeling terug in je leven ?

Je bent van harte welkom voor een gratis intakegesprek.

Liefs Trea.

vrolijk-01574076771.jpg