Natuurcoaching

 • Voel je ontevredenheid over je huidige leven, maar weet je niet waar het precies door komt en welke stappen je mag zetten om hierin voor jezelf te gaan kiezen ?
 • Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen omdat je altijd rekening houd met anderen ?
 •  Vind je het moeilijk om duidelijk je grenzen aan te geven ?
 •  Ben jij (hoog)gevoelig en heb je moeite met alle prikkels in het dagelijkse leven ?
 •  Heb je een drukke baan en een gezin en vind je het lastig om alle ballen in de lucht te houden ?
 •  Heb je moeite om te ontspannen en om tijd voor jezelf te maken ?
 •  Pieker je veel en heb je problemen met een goede nachtrust ?
 •  Verlang je naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht om de juiste keuzes te kunnen maken ?
 •  Wil je graag contact maken met je hart om te weten waar je echt naar verlangt ?
 •  Wordt je geleefd door je werk , je gezin en alle andere zaken die "moeten" maar wil je dit graag anders ?
 •  Zou je graag meer zelfliefde willen ervaren en helemaal jezelf te durven zijn ?
 •  Verlang je naar om helemaal authentiek jezelf te kunnen zijn, zonder dat je je nog druk maakt over wat anderen van je vinden ?
 •  Verlang je ernaar om liefdevol te kunnen communiceren over wat jij belangrijk vind ?

Tijdens een 1 op 1 coaching bied ik je alle ruimte om je verhaal te doen. Tijdens dit gesprek mag jij in eigen tempo stapjes gaan maken om verder te komen. Tijdens dit proces zul je ontdekken dat je trots op jezelf bent omdat jij zelf die stapjes zet. Door het stellen van de juiste vragen krijg jij nieuwe inzichten en ik reik je een aantal tools aan die jou nieuwe perspectieven geven.

De meeste coachees ervaren een groter gevoel van vrijheid en innerlijke rust na het coachingstraject. Ze durven vol zelfvertrouwen keuzes te maken die beter passen bij het leven wat ze graag willen leven. Dikwijls ervaren ze veel meer energie omdat ze bewust kiezen waar ze tijd en energie in stoppen in plaats van geleefd te worden en op de automatische piloot te leven.

Belemmerende overtuigingen belemmeren je om te groeien. Belemmerende overtuigingen belemmeren je om te houden van jezelf en te doen wat je graag wilt doen.

Datgene waar je in gelooft is je realiteit.

Wanneer jij jezelf niet de moeite waard vind, dan straal je dit ook uit. De mensen die dan op je pad komen bevestigen hetgeen je denkt over jezelf.

Dus wanneer jij gelooft in jezelf en in jouw mogelijkheden. Dan straal je dat uit. Datgeen waar je in gelooft, wordt waarheid.

Wanneer je doet wat je altijd al deed, dan verandert er ook niks aan de uitkomst.

Dus om een andere uitkomst te krijgen mag je zelf in beweging komen. Door middel van 1 op 1 coachingssessie krijg je meer inzicht in jezelf en in de patronen van jezelf.  We gaan kijken hoe je een bestaand patroon kunt ombuigen naar krijg je ook handvaten hoe je stapje voor stapje uit jouw patroon kunt stappen. Je krijgt duidelijkheid in je patronen en wat niet (meer) werkt in je leven. Door kleine dingen te veranderen in je levensstijl, manier van zijn, krijg je ook andere uitkomsten. We gaan onderzoeken wat jou energie geeft en waar jij blij van wordt. Wanneer dat duidelijk is dan kunnen we samen kijken hoe je daar kunt komen.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om zelfverzekerder, met meer zelfvertrouwen, vreugde en energie door het leven te stappen, dan nodig ik je uit voor een gratis intake-gesprek waarin we kunnen kennis maken. 

Je kunt me bellen , appen of het contactformulier invullen.

Liefs, Trea