Een paar reacties

Reactie van Esmee J. na coachingstraject.

Vorig jaar verloor ik na een reorganisatie mijn baan. Omdat ik mijn eigenwaarde aan mijn functie koppelde viel ik na het ontslag in een gat.  Trea heeft me begeleid in mijn proces door me een liefdevolle spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen. Hierdoor kreeg ik inzichten in mezelf. Ik ben dankbaar dat ik nu anders naar mezelf en naar mijn behoeften kijk. Ik heb meer zelfvertrouwen en heb besloten om ander werk te gaan doen waarbij ik mijn kwaliteiten in kan zetten. Ook bewaak ik beter mijn grenzen. 

Tineke over de yogalessen:

Ik had jarenlang niks meer aan sport gedaan en was ook wel enkele kilo's te zwaar. De drempel om in een groep yogalessen te volgen vond ik te groot. Daarom heb ik privelessen yoga genomen. Ik voel me nu zelfverzekerder en sluit aan in de groepslessen. Yoga brengt me zoveel rust en ontspanning. Had ik dit maar veel eerder gedaan.

Sandra over yoga:

Ik dacht dat yoga zweverig was maar ik heb er veel baat bij. Ik pieker niet meer zoveel en slaap veel beter. Na ongeveer vier lessen voelde ik dat mijn lichaam soepeler was geworden. Nu ga ik het volhouden !

Franka coaching:

In januari ben ik gescheiden. Ik was neerslachtig en vond het erg lastig om mijn leven opnieuw vorm te geven. Doordat ik me veilig en gehoord voelde bij Trea heb ik me open kunnen stellen en mijn verhaal verteld. Hierdoor kan ik nu de situatie accepteren en ervaar ik meer rust. Haar rust voelde heel prettig voor mij. Hierdoor voelde ik me op mijn gemak.